pechhulp-auto-2Blijf mobiel met pechhulp

Er is niets zo vervelend als op weg zijn en dan ineens stil te komen staan langs de kant van de weg. Het maakt niet uit of het een belangrijke afspraak is of dat je gewoon voor de lol een stukje aan het rijden bent, het blijft altijd een vervelende ervaring. Gelukkig kun je dan de pechhulp inschakelen. Zij helpen je zo snel mogelijk, zodat je snel weer op weg kunt. Op de pechhulp kunt u onderweg dus zeker vertrouwen.

Wegenwacht biedt niet alleen pechhulp

Er zijn echter ook situaties waarbij het inschakelen van de pechhulp niet geoorloofd voelt, maar waarbij je toch graag advies zou willen hebben. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als er een lampje op je dashboard oplicht waarvan je de betekenis niet kent. Of wanneer er iets rammelt in je auto en je twijfelt over of het verstandig is om wel door te rijden. Het inschakelen van pechhulp lijkt dan niet de juiste keuze en vaak blijven mensen met twijfels doorrijden. Daarom komt de ANWB nu met de wegenwachtservice.

Betrouwbaar advies

De wegenwachtservice is dus bedoeld voor die gevallen waarin het inschakelen van pechhulp niet nodig lijkt, maar waarbij mensen wel twijfels hebben over hun auto. In die gevallen kun je bellen met een van de mobiele monteurs van de wegenwacht. Zij zullen zo goed mogelijk beoordelen of het verantwoord is om door te rijden of dat er zo snel mogelijk een reparatie uitgevoerd dient te worden. Mocht het nodig zijn, dan kunnen deze mobiele monteurs je ook bezoeken om je auto gratis na te kijken. Door dit gratis betrouwbare en onafhankelijke advies kun jij met een goed gevoel weer de weg op. De wegenwacht kan je dus niet alleen helpen met pechhulp, maar ook met advies bij kleine vragen en twijfels.