Busrijbewijs gehaald bij verkeersschool Wesseldijk

wesseldijk

Zoals de trouwe lezers, en dat zijn er inmiddels wel een paar, van mijn blog weten is dat ik een grote passie heb voor alles wat met auto’s te maken heeft. Als jong jongetje kon ik niet stoppen met het staren naar auto’s. Ook toen ik opgroeide ging deze passie niet over. Inmiddels rij ik met veel plezier auto en tour ik dan ook graag met de auto naar zonnige bestemmingen. Bij een bekende badplaats in het zuiden van Spanje zag ik laatst een rij met bussen staan. Dit ontwaakte bij mij de passie om ook bus te gaan rijden. Ik ben, wat niet geheel vreemd bij jullie in de oren klinkt, werkzaam bij een bedrijf dat actief is in de vervoersbranche. Zij hebben ook een aantal buschauffeurs in dienst. Daarom wil ik zo spoedig mogelijk aan mijn baas vragen of er wellicht een mogelijkheid is om ook buschauffeur te worden. Na onderzoek te hebben gedaan ben ik erachter genomen dat, wil je buschauffeur worden, je hiervoor een busrijbewijs dient te behalen.

busrijbewijs-halen-rijbewijs-D-300x225

Verkeersschool Wesseldijk heeft het hoogste slagingspercentage

Nu lees ik veel positieve verhalen over een verkeersschool in het oosten van het land. Het blijkt dat deze verkeersschool het hoogste slagingspercentage biedt en tevens ook een 100% tevredenheidsgarantie nastreeft. Zij mogen zich dan ook terecht een speler in de vervoersbranche noemen. Wist je trouwens dat zij ook altijd een goede prijs voor hun klanten nastreven? En wist je dat je niet zo snel uitgeleerd raakt bij deze verkeersschool? Zij bieden namelijk naast een opleiding tot buschauffeur nog veel meer opleidingen aan.