occasions Wijchen

De perfecte auto’s voor iedereen vindt u bij occasions Wijchen!

Op zoek naar auto’s in de regio van Wijchen? Dan bent u bij occasions Wijchen zeker aan het juiste adres! Occasions Wijchen heeft namelijk een zeer ruim en breed assortiment aan auto’s. Zo zit er altijd wel een occasion bij die u past.

occasions WijchenWat vond ik van het kopen van een auto bij occasions Wijchen?

Enige tijd geleden wilde ik graag een auto voor mijn zoon kopen. Mijn zoon is sinds een week 18 jaar oud geworden en heeft een paar maanden geleden zijn rijbewijs gehaald. Met veel trots liet hij dit ook zien, ik was er toen ook super blij mee en besloot om een auto voor hem te kopen. Hij weet het zelf nog niet, maar hij gaat zeker blij worden als die een auto als cadeau krijgt. Vooral omdat hij altijd zit te mekkeren dat die op de fiets naar school moet.

 

Vervolgens ben ik nadat hij zijn rijbewijs had gehaald op internet gaan zoeken naar autobedrijven die auto’s verkopen voor voordelige prijzen. Ik kwam vervolgens uit bij occasions Wijchen. Ik zag dat ze een ruim assortiment aan merken en type auto’s hadden.

 

Nadat ik het ruime assortiment zag, besloot ik om contact op te nemen met het autobedrijf om een afspraak te maken. De volgende dag ben ik naar het bedrijf gegaan en zag ik mooie auto’s zonder schade. Dus heb ik ook nagevraagd wat voor auto stoer is en voordelig. De verkoper verwees me toen naar een auto en had me toen goed geholpen.