Een aanrader wasstraat Bergen op Zoom

wasstraat Bergen op Zoom

Precies twee maanden geleden heb ik een nieuwe auto gekocht. Ikzelf ben erg zuinig op mijn nieuwe auto simpelweg omdat het een dure investering was voor mij. Natuurlijk is het dan ook belangrijk om mijn auto goed te onderhouden. Maar hoe kan ik mijn auto goed onderhouden? Nou door ieder jaar de auto te laten keuren, iedere week de auto schoonmaken, niet eten en drinken in de auto. Wanneer u dit doet dan onderhoud u uw auto op een goede manier! Helaas gebeurde er afgelopen week iets vreselijks. Voor mij reed een vrachtwagen met pijn door de regen kwam er allemaal viezigheid op de voorkant voor mijn auto. Ikzelf kreeg mijn auto niet schoon en zodoende ben ik diezelfde dag opzoek gegaan naar een goede wasstraat. Puur per toeval kwam ik terecht bij wasstraat Bergen op Zoom. Onmiddellijk ben ik dan ook langs deze wasstraat Bergen op Zoom gegaan!

Wassen

Mijn auto is weer schoon!

De wasstraat heeft mij werkelijk waar een goede service verleend. Simpelweg omdat zijn over een baan van zeker 25 meter beschikken waardoor er ruimte is voor zo’n zestig auto’s. Toen ik arriveerde bij de wasstraat werd ik onmiddellijk geholpen en het personeel begon met het schoonmaken van mijn auto. Ondertussen ben ik een kopje koffie gaan halen en een half uur later kon ik mijn auto alweer ophalen. Een half uur later kwam ik ook terecht en ik kom mijn ogen werkelijk waar niet geloven. Mijn auto was net zo schoon als op de dag van aankoop!

Autopolijsten