Is het je gelukt om een prachtige auto te kopen? Van harte gefeliciteerd! Eerst nog even de overschrijving regelen en niet te vergeten de verzekering voor het voertuig. Zonder het overschrijven en de verzekering mag jij namelijk niet met het voertuig de openbare weg op. De auto overschrijven Nijmegen kan je op minimaal drie plekken realiseren. Onder andere bij garage Total Care, maar ook op andere plekken. 

auto overschrijven nijmegen

Waarom moet een voertuig op jouw naam gezet worden?

Wanneer jij met een auto rijdt zal deze op jouw naam gezet moeten worden. Dit kan je doen bij een Kentekenloket. Het enige wat jij mee dient te nemen is jouw legitimatiebewijs en de tenaamstelling zodat het overgeschreven kan worden.

De kosten voor een overschrijving bedraagt 10,75 per keer. Zodra de gegevens kloppen kan de overschrijving plaatsvinden. Jij krijgt het eerste deel van de nieuwe tenaamstelling en de oude eigenaar dient het vrijwaringsbewijs te krijgen. Het tweede deel van de tenaamstelling wordt op het adres bezorgd waar je woonachtig bent. Nadat het voertuig op jouw naam is gezet ben je officieel de rechtmatige eigenaar van het voertuig. Het belangrijkste is dan nog wel om het voertuig te verzekeren! Dan pas mag jij hier de openbare weg mee op! Jouw auto overschrijven in Nijmegen zal eenvoudig en snel gebeuren! Neem een kijkje op de bovenstaande website voor alle locaties.