Enorm geholpen bij autopoets Terneuzen

Sinds ik op mezelf in een flat woon ben ik grote fan van autopoets Terneuzen geworden. Niets is erger als je je auto wilt poetsen en je met een emmertje sop en andere benodigdheden naar beneden moet lopen. Tegen de tijd dat ik beneden ben heb ik al meer dan de helft van het sop onderweg verloren, en dan mag je nog een keer de galerij schoonmaken zodat niemand door dat sop valt. Nee, gelukkig zit autopoets Terneuzen lekker in de buurt, voor mij de ideale oplossing. Ik maak nu ongeveer om de drie weken een afspraak voor een grote schoonmaak beurt voor mijn auto. Deze wordt zowel aan de binnen als aan de buiten kant grondig onderhanden genomen. Voor mij geen gesjouw meer met zware emmers vol sop, kan nu rustig genieten van een kopje koffie terwijl mijn auto onderhanden wordt genomen.  Vorige week had een kind van een van mijn vrienden op de achterbank een pakje drinken laten vallen, kan gebeuren. Maar wat ik er ook aan deed, de achterbank bleef plakken. Gelukkig is dit probleem nu verholpen en kan je weer gewoon op de achterbank zitten zonder eraan vast te blijven plakken.  IMG-20151005-WA021-169x300

Ben zo trots op mijn auto

Elke keer als ik van een schoonmaak beurt terug naar huis rij heb ik het idee dat ik in een nieuwe auto rij, zo lekker fris ruikt hij en straalt als een nieuwe auto.  Ben dan ook bijzonder trots op mijn auto, dagelijks geniet ik met volle teugen van mijn mooie opgepoetste auto.  focwa