Financial leasen van mijn auto

download (1)Vorige jaar had ik al een auto geleaset bij jullie, maar dit keer wilde ik het anders doen. De eerste keer had ik gewoon een maandelijks bedrag dat ik moest betalen en dit keer wilde ik graag in het begon gelijk een stuk aflossen, zodat mijn maandelijkse lasten voor de auto minder waren. Met Financial leasen is die optie mogelijk en daar ben ik ze zeer dankbaar voor. Ook kon je dat aan het eind van de maand doen, maar dan zit je er de hele tijd tegenaan te hikken, dus dat wilde ik niet doen. Dit bedrijf is van zichzelf al zeer voordelig en met die aflossing al helemaal. Wat je dan maandelijks moet betalen is een lachertje.

De service van finalease. images

Bij de vorige auto die ik bij jullie had geleaset heb ik het hele jaar door uitstekende service gehad. Als er een probleempje was met de auto werd het gelijk geregeld en hoeft ik niet te wachten. Deze keer ben ik ook weer goed geholpen en was ik erg blij dat die optie mogelijk was. Jullie zijn heel makkelijk en denken echt met de klant mee. Jullie komen professioneel en zeer ervaren over en dat geeft een goed vertrouwt gevoel. Het is daarom ook zeker een aanrader voor de lezers. Als je ook liever gebruik wilt maken van Financial leasen dan moet je dat gewoon aangeven.

9862170-1-3-1