Garage Axel voor strakke auto’s

1

Als je opzoek bent naar een goede garage dan raad ik het je zeker aan om de website te bekijken van Garage Axel. Hier heb ik en veel vrienden van mijn een hele leuke auto vandaan gehaald. Deze occasion dealer staat in de buurt bekend om goede degelijke auto’s ze kopen namelijk pas in als de auto helemaal gecontroleerd is. Hiervoor doen ze verschillende soorten test en ze checken de kilometerstand heel goed na. Elke auto die hier verkocht wordt heeft namelijk een NAP keuring gehad. Dit betekent dat de kilometerstand gecontroleerd is door de Nederlandse overheid.

Ben jij opzoek naar een leuke auto?

De mensen die bij deze garage langs komen zijn vaak tevreden over wat ze te bieden hebben. Ze hebben een breed assortiment aan merken, zo kan je elke soort maat kleur en model wel bijna vinden. Mochten ze iets niet hebben dan kan je een aanvraag indienen en dan gaan ze opzoek naar de auto die jij wit. Mijn vrienden hebben ook allemaal de auto hier vandaan en ze zijn er erg te spreken over. Het komt namelijk niet vaak voor dat een auto gebreken blijkt te hebben.

2

Service is prima

Als je vragen of opmerkingen hebt over de auto’s dan raad ik het je zeker aan om eens contact op te nemen. Je kan terecht voor al je vragen en of opmerkingen. Als je dus een nieuwe auto zoekt kijk dan ten eerste eens op de website en ga langs bij de Garage Axel je zult je droom auto zeker vinden.