Goedkoop parkeren op schiphol met de auto!

Ik heet jullie allemaal een goedemiddag! Ik blijf me verbazen over het aantal mensen dat steeds terug blijft komen om mijn stukjes te lezen! Ik heb de laatste tijd gemerkt dat de zelfde mensen steeds terug blijven komen en steeds geboeid blijven en daar ben ik heel trots op. Om jullie te bedanken heb ik weer een interessant stukje voor jullie,  dat hoop ik tenminste vandaag gaat het over Goedkoop parkeren op schiphol met de auto! Ben je wel eens op vakantie geweest met het vliegtuig dan weet je ook vast wel dat het bij luchthavens heel erg duur parkeren is. Zelf heb ik dit laatst mee gemaakt toen ik met een vriend een weekje naar Frankrijk ben gevlogen om daar lekker even uit te rusten aan de middellandse zee. De vakantie was heerlijk we hebben veel leuke dingen gedaan en zon heb ik me dus zeker vermaakt. Het eten en het weer was allemaal zo heerlijk en het werd gewoon even tijd om Nederland te verlaten en de rust op te zoeken. Wel moet ik zeggen dat ik graag weer terug zou willen gaan!

Maar een ding zouden we anders doen!

En dat heeft te maken met het parkeren het bleek heel duur te zijn. gelukkig heb ik Goedkoop parkeren op schiphol gevonden en die bieden het parkeren dus veel goedkoper aan! Zo word je pet niet verpest als je weer terug komt in eigen land en je wilt de auto pakken.5euro-Smart-parking-schiphol-kortingscode-promotiecode logo-Schiphol-Smart-parking Mars-ca.-120-x-180-cm1-150x150