Hier laat je voordelig een kas op bumper herstellen

Heb je een kras op je bumper? Een vervelende schade aan je auto die gelukkig wel gemakkelijk wel op te lossen is. Je kunt er wel mee rond blijven rijden, maar naast het feit dat je auto er op deze manier verwaarloosd uitziet, kun je het ook voor een lage prijs laten herstellen. Vooral wanneer je jouw auto regelmatig gebruikt is het belangrijk dat deze er altijd netjes uitziet. Een kras op bumper kun je dan ook gemakkelijk, snel en betaalbaar laten oplossen.

Gemakkelijk herstel van kras op bumper

Het komt regelmatig voor dat auto’s rondrijden met een kras op de bumper. En het herstel is makkelijker te regelen dan je denkt. Zo ben je in de eerste plaats je auto maar heel even kwijt en kun je binnen de kortste keren weer rondrijden in een herstelde auto, zonder kras in de bumper. Bij een kras in de bumper gaat het om een kras waarbij je de witte ondergrond van de lak kunt zien. Dit zijn vaak de diepere krassen. Deze kunnen gemakkelijk snel hersteld worden.

Het herstel van een kras op de bumper wordt hersteld met een spotrepair-methode. Hierbij wordt eerst de kras geschuurd en vervolgens wordt er een nieuwe grond- en laklaag aangebracht. Daarna wordt de plek van de kras opgepoetst en zie je er niets meer van. Het is dus, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, niet nodig om de hele auto opnieuw te laten spuiten. Je kunt dus heel wat geld besparen door te kiezen voor een snel herstel op de plek van de kras.