check apk

Bij een wat oudere auto dien je er jaarlijks voor te zorgen dat de check APK wordt uitgevoerd. Tijdens deze keuring wordt er gekeken naar de technische staat van het voertuig. Denk hierbij aan de remmen die gecontroleerd worden of dat ze werken. Maar ook of dat de ruitenwissers ervoor zorgen dat de ramen schoon worden. Wel hangt de hoeveelheid aantal keuringen af hoe oud jouw voertuig is. Heb je namelijk een nieuwe benzine auto gekocht, dan hoeft de auto pas na vier jaar worden gekeurd.

check apk

De keuring uit laten voeren

Een APK-keuring kun je bij vrijwel iedere garage uit laten voeren. Wel wordt er geadviseerd om dit bij een erkend bedrijf te doen. Zo biedt Carprof.nl de mogelijkheid om de keuring te realiseren. Dankzij de vakmensen en kennis in dit gebied weten zij dit snel te realiseren. Om ervoor te zorgen dat je op tijd jouw voertuig laat keuren is het al mogelijk om dit twee maanden van tevoren te doen! Zo heb je meer dan genoeg tijd om de auto bij de garage neer te zetten voor de keuring.

Door de auto op tijd te laten keuren heb je altijd een gekeurd voertuig waarmee je de openbare weg mee op mag gaan. Keur je de auto niet op tijd en ga je er de openbare weg mee op? Dan riskeer je op een fikse bekeuring waar uiteraard niemand op zit te wachten!