Ik heb mijn rijbewijs gehaald laatst en ben er heel erg blij mee. Natuurlijk wil ik mijn Rijschool wesseldijk heel erg bedanken. Er is totaal geen spraken van het aansmeren van lessen of wat dan ook, maar zodra je het kan word het gelijk tegen je gezegd en kan je het proberen. Ik heb er ongeveer twintig lessen over gedaan en dat is in principe niks. Laatste tijd zie je veel mensen die veertig lessen nodig hebben of meer en dat wil je natuurlijk niet hebben. Verder is dit bedrijf heel erg goedkoop als je het vergelijkt met andere rijscholen en als je daar ook nog eens snel bij slaagt en goed les krijgt is dat natuurlijk alles wat je maar kan wensen.

Mogelijkheden

Zo kan je kiezen voor mooie pakketten en dan ben je veel goedkoper uit. Zo kan je kiezen om je rijbewijs al binnen tien dagen te halen en nog veel meer. Sinds ik hoorde dat ik op mocht hoefde ik gelukkig niet lang te wachten en hoefde ik daarom ook niet meer lessen te nemen dan nodig was. Zo kon ik extra geld besparen voor het autootje. Verder wil ik het bedrijf Rijschool wesseldijk  heel erg bedanken voor dat ik ook in het weekend kon lessen en dat zie je niet bij elke rijschool. Ik wil jullie in ieder geval heel veel succes wensen met jullie bedrijf en ik zie jullie wel weer op de weg verschijnen.