sneltheorie-button-final2Wil jij binnen 1 dag slagen voor je theoriecursus? Zoek dan niet verder want u bent op het juiste adress beland. Bij Sneltheorie.nl in de regio Utrecht leer je veel gemakkelijkere lesmethodes. Deze is volledig afgestemd op het CBR examen zodat je alle stiekeme CBR truukjes onder de knie krijgt. Een een dag cursus houdt in dat je een plekje reserveerd voor de cursus maar ook direct voor het CBR examen. Beide de cursus en examen vinden op de zelfde dag plaats. Zo is de informatie lekker fris en heb jij meer kans op slagen.
Slaag je niet in 1 keer dan kan je zovaak als je wilt terugkomen om het opnieuw te proberen. Dit allemaal door onze 100% slagingsgarantie. Ben jij al die stoffige droge kost in boeken ook zat. Schrijf je dan in voor de cursus. Je krijgt een dagje interactief les waardoor je continu zelf bezig bent met antwoorden en luisteren.
Inmiddels bedienen wij naast de regio Amsterdam ook cursisten in de regio Utrecht. Zo zijn er veel mensen uit Utrecht die onze theoriecursus hebben ontdekt. Gemak en succes staan bij ons voorop, dus zullen we je vanuit jarenlange ervaring de nuttigste tips, trucs en ezelsbruggetjes aanleren.sneltheorie-newwebsite-top-versie31