Bentley garage

Mijn vader is een trots eigenaar van zijn Bentley. Natuurlijk is het begrijpelijk dat hij trots is op deze auto, want het is een pracht auto. Maar afgelopen maand was het motorblok van zijn auto kapot gegaan. Hier baalde hij ontzettend van want het motorblok van een Bentley is zeer prijzig. Zodoende is mijn vader opzoek gegaan naar een Bentley garage.Maar waar kon hij een Bentley garage vinden? Met deze vraag in gedachte is hij een kijkje gaan nemen op het internet. In verloop tijd belandde hij op de website: bentley-garage.nl.

Wat bleek nou? Deze garage is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en dergelijke van Bentley auto’s. Na het zien van de specialisaties nam mijn vader het besluit om contact op te nemen met deze aanbieder. Na een aantal goede gesprekken nam mijn vader het besluit om zijn auto naar de garage te brengen, zodat de monteurs konden bekijken wat er nou precies kapot was. Op basis van de schade kon het bedrijf een schattingsprijs aankaarten!

Reperatie

Goede service

Een dag na contact ben ik samen met mijn vader langs de garage gegaan. Wij werden warm onthaald door het personeel en alle waren zij zeer zeer klantvriendelijk. Na het controleren van de auto kwamen zij tot de conclusie dat het motorblok beschadigd was.

Voor een zeer voordelige prijs heeft deze specialist een nieuw motorblok in de auto van mijn vader geplaatst. De auto van mijn vader functioneert weer naar behoren en dat voor een zeer voordelige prijs. Dus voor Bentley onderhoud en/of reparatie moet u bij deze specialist zijn!

Interieur