Afgelopen week had ik heerlijk een weekje vrij van het werk. Samen met mijn vrouw ben ik een paar nachtjes naar Harderwijk geweest. Hier hadden we een heerlijke hotelkamer in het leuke stadje. Je kunt hier ontzettend veel ondernemen en hebt heerlijke eettentjes. Uiteraard hebben wij onze motorkleding aangetrokken en zijn we met de  motor gegaan!

 

Routetip Rondje IJsselmeer

Omdat we beide gek zijn op motorrijden ben ik online op zoek gegaan naar lange afstand routetips. Ik vond online een leuke route rond het IJsselmeer van 400 kilometer lang. Wat een toffe route is dit! Je rijdt langs binnenwegen en leuke dijkweggetjes bij het IJsselmeer. Ook ga je over de afsluitdijk heen. Je komt zowel langs kleine havenstadjes als grote plaatsen waaronder Harderwijk en Enkhuizen. Onderweg zijn we diverse malen gestopt om even wat te eten, te drinken en te genieten van de omgeving.

 

We gaan deze zomer ook nog met de motor naar Spanje, dus dat is weer een hele beleving. Toch moet ik zeggen dat je in Nederland ontzettend veel mooie motorroutes hebt. Nederland blijft me toch steeds weer verbazen. We zijn dan ook van plan om vaker in het jaar tweedaagse motorroutes te gaan ontdekken in ons prachtige landje.  Het enige vervelende is dat je vaak niet weet wat het weer gaat doen. Hier moet je uiteraard rekening mee houden.

art 7

Weet jij nog een leuke motorroute in Nederland of in het buitenland? Laat het me dan weten in de comments!