rijbewijs-ingevorderd-CBR

Als de winter op de loer ligt, is het tijd voor een nieuwe Volvo winterbandenset. Als je een Volvo hebt tenminste. Je koopt een Volvo winterbandenset tegelijkertijd met nieuwe Volvo velgen. De set bestaat dus uit winterbanden en velgen voor je Volvo. De meeste mensen gaan voor winterbanden en zomerbanden en wisselen dus ieder half jaar ongeveer van banden set. Zo blijven je banden goed en rijd je ook met sneeuw of ijs netjes op de weg. Niet iedere Volvo heeft natuurlijk dezelfde mogelijkheden voor velgen en banden, zorg dus dat je weet welke je nodig hebt.

De juiste banden en velgen kiezen

Je kunt op de webshop van Mudde Kok Parts terecht voor je Volvo winterbandenset met Volvo velgen. De juiste set kun je vinden door te filteren op het formaat in inch, de bandhoogte of de bandbreedte. Als je dat eigenlijk niet zo goed weet, dan kun je ook filteren op je type Volvo en het bouwjaar van je Volvo. Twijfel je alsnog? Doe dan de kentekencheck op de site. Je vult je kenteken in en kunt zo zien welk formaat velgen geschikt zijn voor jouw Volvo velgen en Volvo winterbandenset.

De webshop

De webshop vraagt behalve een prijs voor de sets ook nog verzendkosten. Naar Nederland betaal je hier € 25 voor en naar België € 50. In verhouding tot de prijs voor een nieuwe winterbandenset is dit verwaarloosbaar. Je kunt naar Volvo winterbanden en velgen ook winterbandensets vinden voor andere merken, zoals de Land Rover en Range Rover, maar ook voor een Jaguar en Mercedes-Benz kun je terecht. Er zijn natuurlijk ook alle seizoenenbanden sets en zomerbandensets te vinden.