index_r1_c1_s1Welke rijschool in Leiden?

je wil graag je rijbewijs gaan halen maar de vraag is bij welke rijschool ga je dit doen? Je wilt natuurlijk wel graag een rijschool in de buurt en aangezien je in Leiden woont, is het daarom handig dat de rijschool waar je wilt gaan lessen zich ook richt op Leiden.

Hoe herken je een goede rijschool in Leiden?

Er zijn diverse rijscholen echter is het altijd de vraag, kies ik de goede? Of had ik beter voor een andere rijschool kunnen kiezen? Op je gemak voelen bij een rijinstructeur van groot belang. Wanneer jij je goed en veilig voelt naast je instructeur zal je zien dat het rijden en de rijlessen een stuk beter gaan dan wanneer je niet op je gemak zit.

Het is daarom belangrijk wanneer je opzoek bent naar een rijschool leiden dat je weet bij wie je rijles wilt gaan nemen. Zorg er daarom altijd voor dat je goed kennis maakt met je rijinstructeur en doe desnoods eerst een proefles om te bekijken of dit wel de juiste instructeur is.

Te duur?

Vaak hoor je van mensen dat er een enorm prijsverschil zit in sommige rijscholen, maar is goedkoper altijd beter? Nee! Goedkoper kan ook wel eens betekenen duurkoop. Stel je hebt rijles, bijv. de goedkoopste rijschool betaal je 35 euro per rijles en bij de duurste 40 euro per rijles. Wanneer je bij rijschool 1 35 euro x 30 lessen doet betaal je  1050 euro. Stel je heb bij de duurdere maar 20 lessen nodig van 40 euro betaal je slechts 800 euro.