rijbewijs-ingevorderd-CBR

Als je voor kortere tijd een leaseauto wil rijden, zonder dat je je druk hoeft te maken over te hoge kosten, overweeg dan de mogelijkheid van private lease korte looptijd. Via het Occasion private lease-programma lease je een auto voor 12 of maximaal 24 maanden. Je rijdt dus in een vrijwel nieuwe auto tegen een relatief laag maandbedrag, zonder dat je vastzit aan een langlopend contract. Het voordeel is ook nog eens dat er geen verborgen kosten zijn; het maandbedrag bevat alle kosten die je maakt om de auto te mogen rijden. Dit maakt een private lease korte looptijd voor meer en meer mensen de perfecte oplossing.

All inclusief autorijden

We maken het zo eenvoudig mogelijk voor je, de auto wordt snel geleverd en rijklaar voor je klaargezet. De occasions komen uit een ander leasecontract wat veelal voortijdig is beëindigd.  Daarom worden deze auto’s in een constructie van private lease korte looptijd aangeboden. Zaken als verzekering, wegenbelasting, APK en onderhoudsbeurten: alles is in het contract geregeld voor je. Het enige wat je zelf nog moet doen, is tanken. Je stapt in je nieuwe auto die van alle gemakken is voorzien. En dat tegen een zeer schappelijk tarief en op basis van heldere afspraken. Dat is goed geregeld dus! 

Hebben we je interesse gewekt in private lease korte looptijd?

Kom dan gerust langs en neem een kijkje in het huidige assortiment van beschikbare auto’s. En wil je een proefrit maken, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Het voordeel van de auto’s in voorraad, is dat ze binnen enkele dagen al beschikbaar zijn. Geen maandenlange wachttijden dus! We informeren je natuurlijk  desgewenst uitgebreid over de mogelijkheden van private lease korte looptijd. De beschikbare auto’s zijn vaak nog in perfecte staat en zijn uitgerust met alle gewenste opties en accessoires. En heb je je favoriete model gevonden, dan stellen we een helder en eenvoudig leasecontract voor je op.

Neem vandaag nog contact met ons op en we informeren je over de mogelijkheden!