Container verkoop

Wanneer je als bedrijf op zoek bent naar container verkoop, zoek dan niet verder. Via de Gebr. Vermeer is het mogelijk om aan deze units te komen. Zij leveren door heel het land en ook in het buitenland. Voordeel is dat je deze metalen opslagruimtes voor diverse doeleinden kan gebruiken.

Veel bedrijven gebruiken deze als extra opslag. Voordeel hiervan is dat je jouw magazijn hiermee kan ontlasten en deze boxen kan opstapelen voor meer ruimte. Tevens zijn deze zo te gebruiken dat de spullen die hierin worden opgeslagen niet beschadigd kunnen worden.

Bij de container verkoop 3 units aangeschaft

Voor ons bedrijf hebben wij al eerder de Gebr,Vermeer benaderd. In eerste instantie was dat om ons te helpen met de bedrijfsverhuizing, nu omdat wij extra werkruimte wilden hebben. Ons kantoor is namelijk uit de voegen aan het groeien. Een goed teken natuurlijk, maar daarom moet het wel voor de medewerkers te doen zij om hier te komen werken. Op een gegeven moment waren er zoveel mensen in dienst dat zij met twee personen aan één bureau moesten zitten. Niet echt handig en daarom hebben wij wederom de hulp van de Gebr. Vermeer ingeschakeld. Want dit bedrijf heeft naast de vele diensten die zij leveren ook de mogelijk om een container unit te kopen of te huren. Hiermee is ons ruimte probleem opgelost, want deze units zijn speciaal gemaakt om als kantoor te gebruiken.