Elektrische fietsen zijn zo populair geworden onder motorrijders van verschillende categorieën. Veel motorrijders beginnen de voordelen van e-bikes in te zien. Met behulp van trapondersteuning met de elektromotoren. Ze zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en willen dat je een langere rit hebt en gewoon aan je zadel gekleefd blijft. Er zijn verschillende fabrikanten die een speed pedelac verkopen. Laten we nu eens kijken naar enkele van de beste elektrische racefietsen die momenteel op de markt zijn.

Top merken

De fietsen van het merk Gtech, deze elektrische sport racefiets wordt geleverd met een lithiumbatterij die uren meegaat en is ook oplaadbaar. Het merk komt uit het Verenigd Koninkrijk, maar wordt over de hele wereld populair. Met een minimale inspanning van het pedaal doet de fiets al het zware werk voor u. Het enige wat je hoeft te doen is genieten van de rit. Het wordt ook geleverd met geavanceerde technologie die uw pedaalslag berekent. De fietssnelheid kan ook worden aangepast tot 24 km/u. Deze fiets is zeer onderhoudsvriendelijk en de accu is uitneembaar om op te laden. Er is niets om niet van te houden aan deze fiets. In prijsstelling kost het iets meer dan $ 1000.

Gigantische wegen E+1

Speed pedelac verkopen wordt gedaan door het merk Giant en zijn voor verschillende soorten elektrische fietsen. Ze zijn een van de beste merken in de fietsindustrie. Deze Giant racefietsen zijn goed ontworpen voor een echte weg ervaring. Ze worden geleverd met functies zoals smalle banden, stuur en aluminium frames – dit is perfect voor slimme rijders die deelnemen aan racewedstrijden. De Giant Road E+1 maakt gebruik van de hybride fietstechnologie. Het wordt ook geleverd met een lithiumbatterij met een capaciteit van 500 Wh. Voor een betere rijervaring wordt deze fiets geleverd met afstandsindicatie die op het stuur zijn geïnstalleerd. De batterij kan tot 128 km meegaan, erg duurzaam moet ik zeggen. Met al deze mooie functies is de prijs net boven de $ 4000 gekoppeld. Het is iets om te overwegen of je een diepe portemonnee hebt en de beste ervaring met rijden op de weg wilt hebben.