Veren van APEX: verbeter de wegligging van je auto

Rijden moet plezierig zijn. Je wil in je auto constant het gevoel hebben dat jij de controle hebt – ook bij uitdagende manoeuvres, hoge snelheden en scherpe bochten. Daarbij wil je comfortabel kunnen blijven rijden. Deze ideale rijstijl worden voornamelijk mogelijk gemaakt door de juiste vering. Met een goede set veren kan de perfecte wegligging gerealiseerd worden, en daarmee het rijgedrag drastisch verbeterd worden. APEX heeft alle kennis in huis om dat voor elkaar te krijgen. Het bekende merk is heeft jaren ervaring op het gebied van veringen en schokdempers: van particulieren tot testrijders en competities. Wil je een nieuwe set veren omwille van bijvoorbeeld cartuning op je auto laten zetten, dan is het zeker de moeite waard om APEX in overweging te nemen.

#4 Rechtenvrije Afbeelding (Autorijschool-bahar.nl)

Decennia ervaring met verlagingsveren

Al in de jaren ’80 van de vorige eeuw werd APEX opgericht. In die tijd begon het merk met het produceren van veringen voor verschillende toerwagens uit groep A. Sindsdien is er een enorme expertise opgebouwd op het gebied van veringen: het ontwerpen, produceren en finetunen van veringen voor sportauto’s is de passie van het bedrijf geworden. Tot op de dag van vandaag wordt er met dezelfde energie en ervaring gewerkt aan de beste veringen, die passen bij moderne wensen van automobilisten en bestuurders die een lagere wegligging zoeken maar geen concessies willen doen op het gebied van rijcomfort en veiligheid. De best mogelijke kwaliteit veren worden – door middel van geavanceerde digitale technologieën – ontwikkeld in een zeer moderne fabriekssetting, en uitgebreid getest om de veiligheid en duurzaamheid te garanderen.

 

Veren voor vrijwel iedere automerk

Op de website van APEX kun je snel bekijken of er ook voor jouw auto een verenset geleverd wordt. De kans is groot dat dit het geval is, want het merk heeft een uitgebreide catalogus. Daarin kun je op overzichtelijke wijze zien hoeveel verlaging er behaald kan worden. De veringen worden allemaal gemaakt met behulp van Chroom Silicium: een materiaal met een zeer lange levensduur, dat zijn vorm en veerkracht extreem lang behoudt. APEX heeft zijn wortels liggen in de sportieve autosport. Dat uit zich onder andere in de vele opties voor de sportieve bestuurder. Met name de Sport-kit is aantrekkelijk: daarmee wordt de wegligging gegarandeerd lager, omdat de APEX veren worden gecombineerd met sportieve schokdempers, die meer stabiliteit en een verbeterd stuurgedrag garanderen ten opzichte van het originele onderstel.