Auto verkopen als schadeauto

 

Auto’s, ik heb er niet zoveel mee, ik had er een, maar die was door een ongeluk totaal uit elkaar gevallen. Ik was dat ook trouwens, dubbele botbreuk in mijn bovenbeen en mijn arm uit de kom. Schrikken maar gelukkig ben ik er goed vanaf gekomen. De auto was nieuw voor mij, dus ik baalde flink. Gelukkig kon ik de auto nog als schadeauto verkopen. Ik had een goede afspraak met de dealer gemaakt om de schadeauto op te kopen, van het geld kon ik weer een andere goedkope auto kopen. De schadeauto is uiteindelijk dus helemaal opgeknapt, echt super handig. Zelf moest ik wel even revalideren, ik kreeg ijzeren pinnen in mijn benen om mijn bot vast te blijven houden, mijn arm was zo weer hersteld maar mijn been, dit duurde wat langer. Ik moest zelfs een tijdje in een revalidatie centrum zitten, mijn dag bestond uit fysiotherapie, ergotherapie, zwemmen, maatschappelijk werk, haptonomie en weer fysiotherapie. Drukke dagen dus, ik was altijd kapot. Gelukkig ging het revalideren wel echt heel erg snel, binnen no time kon ik weer goed lopen, de fysio zei dat het uitzonderlijk was om zo snel weer al je spieren goed te kunnen gebruiken. Ik heb er ook best veel van geleerd. Ik heb trouwens nu dus wel weer een auto, maar heb nog een lichte angst om te rijden, ik vind het altijd super spannend en ik durf niet alleen te rijden. Hopelijk kom ik hier over heen.