Ikzelf ben werkzaam als sales, dat houdt in dat ik geregeld op bezoek ga naar nieuwe en potentiële klanten. Doordat ik veel op de weg zit merk ik maar al te goed dat bestuurder soms denken dat ze de gehele weg voor hun zelf hebben. Dit betekend natuurlijk ook dat ik veel ongelukken zie, sommige lopen goed af maar een enkel niet…. Dit wil ik liever niet dat wel meemaken, maar goed helaas krijg ik het wel te zien. Doordat vrienden van mij het niet geloven dat ik zoveel asociale bestuurders tegenkom ben ik gaan zoeken naar Dashcams om deze  te monteren in de auto. Ik wilde het met een camera laten zien dat ook hun versteld zullen staan!

boardcamera-logo

Door op het internet te gaan zoeken naar Dashcams ben ik terecht gekomen op de website van boardcamera.nl.  Bij hun kan je dan ook gemakkelijk een camera bestellen voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Boardcamera_GS90A_GPS_Dashcam_01-190x243

Gelijk besteld

Dankzij het feit dat ik hun ben tegengekomen wist ik het zeker dat ik daar bestellen moest. De kosten zijn aanzienlijk goedkoop waardoor ik het niet kon laten schieten. Ik heb dan ook bij hun een camera besteld en nog geen twee dagen later werd het netjes bij mij thuis bezorgd. Nu nog monteren in de auto en dan kan ik niet meer wachten tot ik het kan laten zien aan onze  vrienden!