Veel mensen frustreren zich vaak bij het vinden van parkeerdeukjes opgelopen bij de parkeerplaats op het werk of het winkelcentrum. je bent blij dat je eindelijk een parkeerplaats gevonden hebt en bij terugkomst kom je erachter dat iemand met zijn deur tegen je auto heeft gezeten. Het resultaat: een super klein deukje in de lak van je auto. niet leuk en al helemaal niet als je net een nieuwe auto hebt. Ook mij is dit afgelopen week overkomen. Ik moest even snel naar de winkel om een brood te kopen die ik was vergeten mee te nemen.ik was al aardig gehaast en wilde even snel naar de winkel. Eenmaal aangekomen bij het winkelcentrum merk ik op dat het behoorlijk druk is. Na een paar minuten op zoek te zijn geweest naar een parkeerplekje vond ik er eentje. Wellicht wel een beetje krap omdat de auto’s aan beide zeiden niet echt goed hadden ingeparkeerd. Ik dacht ik hoef toch maar even snel een brood te hebben en ik ben weer weg. Je raad het natuurlijk al, bij terugkomst een deukje in mijn deur en de auto die naast mij stond was weg. uiteraard geen briefje erbij van sorry en hier is mijn telefoonnummer. Ik ben maar direct doorgereden naar Autoschade Den Haag om de schade te aten herstellen. Ik was hier al eerder geweest en toen erg goed geholpen met het spuiten van mijn bumper. Ze herkende de schade uiteraard direct en zeiden dat ze wekelijks meerdere gevallen hadden met dit soort schade. De volgende dag kon ik terug komen en was mijn auto weer gemaakt,  niks meer te zien van het deukje.

Slider_8-150x150

Slider_5-150x150

Slider_3-150x150

De volgende keer toch maar wat langer rondrijden op de parkeerplaats van het winkelcentrum….. Is dit verhaal herkenbaar voor jouw? Deel gerust je ervaring hieronder in een reactie.