Jouw luchthaven transport opties

Een van de belangrijke aspecten om rekening mee te houden hier als je jouw vakantie en je verblijf plant, is hoe je naar en van de luchthaven wil komen – wat iets is dat veel mensen meestal vergeten als ze gefixeerd zijn op het grotere deel van vliegen naar een ander land. Dit juist doen kan minder ‘groot’ lijken dan je vlucht juist nemen, maar de consequenties kunnen net even groot zijn als dat betekent dat je jouw vlucht niet haalt. Hier zullen we kijken naar jouw opties om je precies te helpen kiezen hoe je naar de luchthaven gaat en hoe je terugkomt.

Sneltrein of trein

Als je met de sneltrein of trein gaat, is dit een van de meest onplezierige manieren om naar de luchthaven te reizen. Langs de ene kant is het goedkoop als je alleen reist en vereist de minimale planning, maar op hetzelfde moment betekent dit ook dat je nog steeds transport moet organiseren van en naar het treinstation en dat betekent dat je er zeker van moet zijn dat je ook een bepaalde manier hebt om je bagage van en naar daar kan brengen.

Taxi

Als je met de taxi gaat, is dit een van de duurdere opties voor iedereen, maar het is veel goedkoper als er veel mensen zijn die meereizen zodat de kosten verdeeld kunnen worden onder jullie. Als je met de taxi gaat, kan je ondertussen ook gewoon ontspannen terwijl iemand die de weg kent je naar daar brengt en terugbrengt en ook voor je bagage en dergelijk zorgt. Het enige minpunt, behalve de prijs is dat je op iemand anders moet rekenen om op tijd te komen en je ook rekening moet houden met de veranderingen in vluchttijden. Je zal ook aan smalltalk moeten doen en reizen in een auto die niet van jou is.

Zelf rijden

Als je zelf rijdt, kan je letterlijk vertrekken wanneer je wil en ben je niet afhankelijk van iemand anders – wat het allemaal een erg gemakkelijke en plezierige manier van reizen maakt (je zal ook in je eigen omgeving zijn met je eigen muziek etc.). Dit is ook veruit de goedkoopste optie aangezien je enkel benzine zal moeten betalen en het hetzelfde zal kosten, hoe groot de groep ook is. Het nadeel van zelf rijden is natuurlijk dat je de energie moet vinden als je een jetlag hebt op de terugweg en je dan een plaats moet vinden om je auto te parkeren – maar dat laatste mag geen probleem zijn als je op voorhand geprobeerd hebt om een geschikte plaats te vinden.

Auto parkeren vliegveld Eindhoven? Boek jouw auto plek met eazzypark.nl