Laat uw APK in Almere over aan Car Professionals

Laat uw APK in Almere over aan Car Professional zag ik op een reclame folder staan. Ieder jaar komt het weer terug, de algemene periodieke keuring. Deze keuring is wettelijk verplicht. Het is voor de veiligheid van het verkeer te bevorderen en voor de bescherming van het milieu. Jij kan alleen jouw auto laten keuren bij een bedrijf dat geregistreerd staat bij het RDW. Dit kan jij herkennen aan het logo in de vorm van een schild met de tekst RDW erkend erop. Het bedrijf wat op de folder stond had deze erkenning ook. Omdat mijn keuring van de auto er ook aan zat te komen wilde ik wel een afspraak maken bij deze onderneming.

De auto mag weer een jaar door

Op de folder stond een telefoonnummer dat ik ben gaan bellen. Ik werd vriendelijk te woord gestaan door één van de medewerkers van het bedrijf. Toen heb ik een afspraak gemaakt om mijn auto te brengen naar deze garage. De medewerkers adviseerde mij dat ik van te voren zelf even wat ding kon nalopen waarop een auto kan worden afgekeurd. Dit waren onder andere het profiel en de spanning van de banden, de verlichting, de koelvloeistof, ruitenwisservloeistof en de ruitenwissers. Ik kan u adviseren laat uw APK in Almere over aan Car Professionals, want ik ben zeer tevreden met dit bedrijf.