Leasen is momenteel een van de meest gebruikte opties om een auto te rijden. Niet alleen is het voordelig en bespaart het je een grote uitgave in een keer. Ook komt leasen met een stuk service die voor veel mensen de reden voor het leasen zijn. Zo hoef je niet meer om te kijken naar alle randzaken die bij de auto komt kijken en kun je de opties van die mogelijkheden naar je eigen wens afstemmen. Een voordeel uiteraard voor de veeleisende automobilist. Of je nu voor een zakelijke auto lease kiest of voor de particuliere lease, voor beide opties gelden dezelfde voordelen en scherpe tarieven. Laten we eens kijken naar welke mogelijkheden er zoal zijn. 

De Hoofdletter V van Volkswagen

Volkswagen is een gerenommeerd automerk wat al jaren geweldige auto’s op de markt brengt. Niet gek dat veel mensen een Volkswagen auto leasen. Je krijgt de beste auto mogelijk voor de scherpste prijs per maand. Zoek je een degelijke compacte wagen met goede rijeigenschappen? Kijk dan eens naar de Volkswagen Polo. En wie kent hem niet, de populaire Volkswagen Golf. Of wat te denken van de moderne en ruime Volkswagen Tiguan Allspace. Volkswagens zijn degelijk, herkenbaar, hebben geweldige rijeigenschappen en alle modellen zijn uit te rusten met moderne opties naar wens. Zeker in combinatie met de voordelen van leasen en de kwaliteit die Volkswagen biedt verdient Volkswagen de hoofdletter V. Wat ons betreft een prima keuze!

Toyota, Japans grootse automerk

Toyota, een van de grootste automerken ter wereld. En staat bekend als een degelijk, robuust en vooral betrouwbaar merk als het op hun auto’s aankomt. Een van Toyota bekendste auto’s op de markt is natuurlijk de Toyota Corolla. Geprezen voor zijn rijeigenschappen, moderne uitstraling en comfort. Ook de Toyota Yaris is een bekende wagen die goed op de markt staat en geliefd is bij veeleisende automobilisten. Net als de Toyota Prius, een wagen die op elk vlak erg sterk presteert. De Toyota lease auto wint dan ook niet voor niets in populariteit en is een degelijke auto om te leasen voor een nog degelijkere prijs. Een gerenommeerd merk uit Japan waar je op kunt vertrouwen! 

Een degelijke en zakelijke leaseconstructie?

Kies dan voor een zakelijke operational lease. De voordelen van deze vorm van leasen zijn enorm. Zo regelen wij alle randzaken als het aankomt op de auto die u leased. Dit houdt in dat wij de afschrijvingen, rente en natuurlijk de verzekeringen regelen zodat u zonder zorgen de weg op kunt. Ook de eventuele reparaties, bandenservice en onderhoud vallen onder deze vorm van leasen. En mocht er onverhoopt iets met de auto zijn, dan regelen wij zo snel mogelijk vervangend vervoer op locatie. Ook kunt u deze lease uitbreiden met een aantal opties zoals winterbandenservice en natuurlijk de voordeligere brandstofpas.  Dit houdt in dat wij de winterbanden monteren wanneer dat nodig is en met de brandstofpas kunt u veel besparen op uw brandstofkosten. Kies daarom voor onze zakelijke operational lease en pluk de voordelen.