ktm motoren

Na het behalen van mijn motorrijbewijs wilde ik een motor gaan kopen. Helaas kon ik nergens een goedkope aanbieder vinden in motoren. Totdat ik het internet ging bekijken want via het internet belandde ik binnen no time bij ktm motoren. Deze ktm motoren werden aangeboden op de website van motoren Bergeyk. Deze aanbieder verkoopt voornamelijk nieuwe motoren van rond de zeventien a twintigduizend euro. Maar ook worden er vele occasion deals aangeboden door deze aanbieder. Aangezien ik zoekende was naar een goedkope motor ben ik het assortiment aan occasions gaan bekijken!

Motoren

Goede service!

Op een begeven moment heb ik een bezoekje gebracht aan het filiaal van de bovenstaande aanbieder. Tijdens het bekijken van alle occasion deals kwam er een verkoper bij mij terecht. Hij vroeg aan mij waar ik naar opzoek was en wat mijn prijsklasse was. Zodoende zijn wij samen een aantal motoren gaan bekijken. De verkoper verleende mij een goede service en uiteindelijk heb ik dan ook een motor gekocht voor een kleine vijfduizend euro!

ktm motoren

Kwaliteit motor!

Na de betaling afgerond te hebben kon ik mijn motor gelijk meenemen. Op de motor ben ik naar huis gereden en ik was op slag verliefd. De motor is van buitengewone kwaliteit en hartstikke goed onderhouden. Wanneer u zoekende bent naar een geweldige motor die goed onderhouden is, dan raad ik het u aan het assortiment van de bovenstaande aanbieder eens te bekijken. Hier vind u vele geweldige occasion deals voor zeer lage tarieven wat natuurlijk geweldig is!