Snel geholpen met www.dekade-autoschade.nl

wat-nu-290x300Een ongelukje zit in een klein hoekje, en dat was ook bij ons het geval. Ik was dan ook erg blij dat we konden bouwen op www.dekade-autoschade.nl/. Ik heb zelf nog nooit een ongeluk gehad en was dat natuurlijk ook niet van plan. Jammer genoeg gaat niet altijd alles zoals je je dat wenst, en natuurlijk was dat ook bij mij het geval. Het gebeurde allemaal twee weken geleden.

Ik was net onderweg naar het werk en wist natuurlijk niet dat ik zometeen in een auto-ongeluk verwikkeld zou raken. Rustig aan reed ik naar de snelweg, zoals ik elke ochtend doe. Ik rijd nooit snel, omdat ik vaak toch al nerveus wordt achter het stuur. Desalniettemin was het best druk op straat, dus probeerde ik nog voorzichtiger te doen. Omdat er een vrachtwagen voor me reed op slakkentempo, probeerde ik wel deze in te halen.

de-kade

Het ongeluk

Net toen ik de vrachtwagen probeerde in te halen, kwam er een auto van achter mij en probeerde mij in te halen. Zo breed was de straat jammer genoeg niet, dus hij sneed me de weg af en sloeg de spiegel van mijn auto. Natuurlijk was ik op dat moment heel erg boos en aan het schelden, maar het mocht niet baten. De andere bestuurder was tenminste zo netjes om te stoppen en te bespreken hoe we dit gingen aanpakken.

Natuurlijk ging ik erna gelijk op zoek naar een garage in Eindhoven, en vond gelukkig al snel www.dekade-autoschade.nl. De medewerkers schoten me direct te hulp en ze regelden zelfs alles voor me. Het was een hele opluchting. Ook waren ze zo vriendelijk om me te helpen met de verzekering en het regelen van alle papieren. Echt een geweldige service en een aanrader voor iedereen die een garage in Eindhoven zoekt!

schadeherstel