Veilig en zonder stuiteren op weg

Wanneer je een chopper of bopper liefhebber bent, wil je tijdens je rit wel veilig en comfortabel kunnen zitten. Natuurlijk mag je de weg wel voelen, maar wanneer je over de weg stuitert wordt het tijd om je schokbrekers te vervangen. Door het plaatsen van schokbrekers twin shock zul je merken dat motorrijden een stuk comfortabeler wordt. De twin shock schokbrekers zorgen ervoor dat de schokken worden gedempt door de vering en dit heeft ook invloed op de rijstijl van je motor.

De accu; het hart van je bopper of chopper

De accu is het hart van elke motor. Wanneer je accu niet wilt starten kun je met je motor niets meer; niet starten, geen verlichting. Een accu loopt langzaam leeg als je motor (lang) stilstaat, dat is niet te voorkomen. Alleen even starten zodat de motor een paar minuten loopt, zorgt niet voor opladen, maar is, door condensvorming, slecht voor de accu. Een accu is erbij gebaat dat je regelmatig rijdt, zeker één tot twee keer per maand een lange rit van zo’n honderd kilometer. Lukt dat niet laad hem dan regelmatig op met een druppellader. Start de motor helemaal niet meer dan heb je mogelijk een nieuwe motor accu module nodig.

Heb je problemen met je Harly Davidson chopper?

Veel choppers die in Nederland rijden zijn van het merk Harly Davidson. Het is dan ook niet raar dat de meeste onderdelen die gekocht worden, voor dit merk zijn. Ben jij ook één van die mensen die in Nederland met een chopper van het merk Harly Davidson rond rijden? Heb je problemen met jouw Harley Davidson Sportster 883? Bij choppershop vind je alle onderdelen die je nodig hebt, om ervoor te zorgen dat jouw chopper in een uitstekende staat blijft. Hier vind je niet alleen alle onderdelen voor de Harley Davidson maar voor iedere bopper of chopper. Zo kun je op de site niet alleen eenvoudig gashendels bekijken, maar ook voor de aanschaf van een geschikte motor zadeltas kun je hier 24/7 terecht.