schade-ford-transit-2-5-tdci-jumbowww.dcars24.nl

Ik was samen met mijn vriendin opzoek na een schadeauto die ik zelf kan opknappen , zodat we niet zoveel geld hoeven uit te geven. We hebben laatst al een huisje gekocht en zo , dus willen we het niet te gek maken. Omdat ik best wel handig ben met auto’s en motors denk ik dat het wel goed gaat komen. Samen met mijn vriendin hebben we al eens eerder wat sites bezocht , maar die waren allemaal nep en ze wilde je dus oplichtten. Bij deze site (www.dcars24.nl) word je niet opgelicht en hebben we afgelopen week een schadeauto gehaald. Op advies wat een aantal mensen hadden gezegd. Ik heb nu nog bezig met de auto , maar ben allang blij dat deze site betrouwbaar is en dat ze je niet proberen te neppen. Dus mensen willen jullie niet je geld kwijt raken kijk dan op deze site (www.dcars24.nl) dan weet je zeker dat je niet word opgelicht. Ik wil over een maandje klaar zijn met de schadeauto , zodat ik er over een maandje lekker in kan rijden met mijn vriendin. Verder wil ik deze site bedanken en ik zal zeker een foto opsturen naar jullie als hij klaar is. Ook was ik zeer te spreken over de prijs die jullie gaven voor deze auto en is hij nu veel meer waard , zodat als ik hem weg wil doen er nog wat aan over hou ook. Dus mensen laat je niet bedonderen en kijk goed uit!