Uien transport verliep vlekkeloos!

transoprtbedrijf a

Ik ben erg tevreden over de uien transport die ik had laten doen. Ik huur zo af en toe een transportbedrijf in die dan uien transport voor mij doet zodat ik dat niet zelf hoef te doen. De transport is erg belangrijk en ik wil dan ook zeker altijd dat dit gewoon goed en netjes gebeurd zodat de plekken waar het geen gaat ook nog wat aan de uien heeft, en dat ze dus niet helemaal kapot zijn.

transportbedrijf a 4

Super goed!

De transport is erg goed verlopen en daar was ik dan ook erg blij mee. Ik vond het een goede keuze en ik denk zeker dat ik dit bedrijf vaker in ga huren. Ik ben hartstikke blij met hoe het is gegaan en ik vind het dan ook zeker voor herhaling vatbaar. De uien zijn goed aangekomen, dat hebben de plekken waar ik ze naar vervoer me verteld, en daar was ik dus onwijs blij mee. Ik vind het helemaal top en ik denk zeker dat het een aanrader is voor andere boeren die zo af en toe een goede transport moeten doen. Het scheelt een hele hoop geld om het door het transportbedrijf te laten doen, aangezien je een vast bedrag per afstand betaald, en anders betaal je de benzine en andere kosten allemaal zelf, wat uiteindelijk veel duurder is. Ook bespaar je een heleboel tijd door het uit te besteden en daar valt zeker wat voor te zeggen! Ik vind het een aanrader en ik ga hier zelf nog veel gebruik van maken.

transportbedrijf a 3